Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 04.11.2011.
09:31
Beta A
Sjedinjene Američke Države planiraju da stacioniraju vojnike koji se povlače iz Iraka širom Bliskog istoka, što će biti jednako okupaciji islamskih zemalja, rekao je šitski verski vođa Muktada al Sadr, žestoki protivnik Amerike.
Petak 04.11.2011.09:39
Otice vojska ali ostace privtne agencije koje su naoružane kao i vojska.Pa nisu ludi da se povuku kada su zauzeli naftna polja.Irak moderna kolonija.
Petak 04.11.2011.10:11
Oni su placenici, a s njima se za pare sve dogovoris.Iran ima para, dakle , pa-pa.Iran uzima pola Iraka, cim Jevreji napadnu, ostatak Kurdi .Kud ce Suniti to cemo da vidimo-moozda Arabija ili Sirija. Polako idemo k drmesu.Uskoro, a onda cemo da razgovaramo s Tacijem uz pomoc cika Vlade. Grcka ce potezom o ukidanju referenduma isterati jos vise ljudi na ulice, dakle padaju nemacke i francuske banke-iza kojih stoji HSBC, dakle Ameri.Upravo zato je i dosla naredba da se prepolovi dug. Kad stigne Kipar na celo EU, to ce biti kraj-gas i nafta u mediteranu otvaraju prvo poluvreme Grcka-Turska, EU nece branit Grke zbog banaka, pa ce zato da pomogne cika Vlada. Nafta zid 2 Bugarska, Grcka, Srbija.
Petak 04.11.2011.09:44
neka iran bude brzi od nacisticocionisticke amerike i posalje "decka" na izrael. i neka pocne ovozemaljski pakao. i tako ce amerika udariti na iran. rusi..pa, uzdrzani...dok ih ne iznenadi amricka zastava na sibiru.
Petak 04.11.2011.10:18
Kajgo cika Vladi odgovara da je Libija nestabilna, ne EU, jer sad moze da odrzava gerilu i prekida isporuke kada bude hteo.Isto tako odgovara mu da okrene i Siriju protiv zapada, zapad se tamo boji intervenisati, jer zna da ce NATO na granicu Izraela, a to znaci kraj, jer ce polako da ih napustaju pojedine clanice koje nece zeleti direktan sukob s muslimanima.To zna i cika Vlada.Ako u Siriji i Kurdistanu imas rat, nema prolaza nikakvih energenata, dakle Evropa sve uzima od Rusije.Upravo zato su pred mesec dana nem, fr i talij firme kupile 49% udela u ruskom juznom toku, kojeg ameri blokiraju uz pomoc Turske. Nista ne brini, komse Albanci i Hrvati su u NATO-u. Kosmet, Krajina, Zahumlje.
Petak 04.11.2011.10:25
Ceka se napad na Iran.Irak biva podelen izmedju Arapa i to ce da Saudijsce okrene na stranu Irana.U pocetku ce da kao ti daju baze za avione Jevrejima, alii to samo iz interesa.Cika Vladi odgovara da se bije Evropa i Amerika s muslimanima i po cenu da padnu burze radi eura,jer .on ce jednom za svagda da napravi zavisnost Evropljana od ruskih energenata. Ovo nije rat konvencionalnog naoruzanja, vec preventivnih nuklearnih udara.Time zavrsava bilo kakva debata malih koji nemaju stranu.Mi moramo uz Ruse, nikako u NATO-jer ce opet da se proliva srbska krv. Kad Evropa zarati, pada i mit o naciji Bosnjaka.Bice ili Turci ili Srbi ili Hrvati. Zivi bili brate...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)